Site Loader
afslanken met maaltijdbox

Afvallen en gezond eten zijn twee termen die doorgaans steevast met elkaar zijn verbonden. Gezond en voedzaam eten is namelijk essentieel wanneer je wilt afvallen, maar het zorgt er niet perse voor dat je ook daadwerkelijk afvalt. Gezonde voeding zorgt er voor dat je de juiste bronnen binnen krijgt en niet te veel eet maar juist gevarieerd en alles in balans houdt. Het zorgt er eerder voor dat je niet meer aankomt.

Afvallen met goede voeding kan dus wel maar daar dien je dan wel of een dieet bij te volgen of voldoende beweging te hebben en daarbij zou ik het liefst voor de laatste optie van genoeg beweging kiezen. Een maaltijdbox kan dus degelijk wel bijdragen aan je missie om af te vallen, hoe dit werkt leg ik verder uit.

Verander je mindset, eet gezond en beweeg voldoende.

Wanneer je met een maaltijdbox begint, begint ook de reis naar bewuster eten. Gezondere gerechten, versere producten en alles in balans. Hoewel dit niet direct zorgt voor minder kilo’s is het indirect een begin van een betere jij. Door bewust bezig te zijn met voeding, je lichaam en geest ga je leren hoe je gezonder kunt leven en zal ook sport en beweging hier een plek in krijgen.

Met een maaltijdbox leer je gezonder eten en leven. Dit is het eerste wat goed geregeld moet zijn in je missie om af te slanken. Een dieet kan je helpen, maar die zijn voor de korte termijn want op de lange termijn richten ze schade aan en doen ze meer kwaad dan goed. Leer jezelf dus goed en gezond eten. Een maaltijdbox is hier de makkelijkste en goedkoopste optie in. Je kunt naar een voedingscoach gaan, maar die hanteren uurtarieven. 

Kies uit de beste maaltijdboxen en begin met gezonder eten.

Verder maakt het niet veel uit welke maaltijdbox je kiest. Ze komen in de essentie allemaal uit bij een gezondere en makkelijkere eetstijl zonder dat je daar zelf lang over hoeft na te denken. Hoewel het begonnen is als een gemaksdienst werd als snel duidelijk dat er ook veel behoefte was naar een evenwichtig eetpatroon.

Of je nu HelloFresh, Marley Spoon, Foodbag, De Allerhande Box of Ekomenu kiest. Ze hebben allemaal het doel om jou gezonder en makkelijker te laten koken. Kijk hier voor een overzicht van de beste maaltijdboxen met kortingen erbij vermeld die je krijgt als nieuwe klant en kijk welke box het beste bij jou past.

Nu kan het avontuur echt beginnen.

Wanneer je eenmaal je eerste box hebt besteld dan begint het avontuur pas echt. Nu ga je gezonder leren koken, meer tijd overhouden voor andere dingen, inspirerende gerechten eten. Meer leren over verschillende ingrediënten en zul je allerlei tips ontvangen over een gezonde leefstijl waarin gezond eten maar ook voldoende beweging centraal staat.

Nu je het gezond eten langzaam maar zeker begint te begrijpen. Is het ook tijd mocht je dat niet al doen om meer te gaan bewegen. Zeker wanneer je wilt afvallen is voldoende beweging in de vorm van een sport essentieel. Lees daarom onze blogs met tips over sporten zoals bijvoorbeeld deze over gezond bewegen door te skaten, en haal er je voordeel uit. Veel succes met de start van een gezonder leven en het bestellen van je eerste maaltijdbox.

Saskia