Site Loader
waar koop mondkapjes

Waar koop je mondkapjes?” is een vraag die door veel mensen wordt gesteld. Want je hebt voor elke reis die je maakt met de trein, bus, taxi, metro en tram een mondkapje nodig. Je mag deze maar één keer gebruiken, dus van A tot B en daarna gooi je hem weg of berg je hem op. Als je daarna van B weer naar A gaat, dan heb je een nieuw mondkapje nodig. De vraag “Waar koop je mondkapjes?” is dus helemaal niet vreemd, want er is een grote kans dat je er een aantal nodig hebt. Hier lees je over drie manieren waarop je aan mondkapjes kunt komen.

Waar koop je mondkapjes? In de winkel

De eerste plek waar je mondkapjes kunt kopen is in de winkel of bij de kiosk. De grote drogisterijen, zoals Trekpleister, Kruidvat, Etos, DA en HEMA verkopen ze allemaal. Daar kun je dan terecht voor wegwerp mondkapjes in pakken van 10 of meer. Deze doe je één keer op en gooi je daarna weg. Mondkapjes zijn ook te koop bij Zeeman en Jumbo, bij de kiosk op het station en bij de stationshuiskamer. De meeste verkopers bieden ook stoffen mondkapjes aan. Deze kun je wassen en opnieuw gebruiken. Eén antwoord op de vraag “Waar koop je mondkapjes in de stad?” is dus: in de drogisterij en op het station.

Mondkapjes kopen online

Er zijn ook duizenden verkopers die online mondkapjes verkopen. Bij de webwinkels van de drogisterijen vind je ze in ieder geval, maar er zijn ook Nederlandse verkopers die zich alleen richten op het aanbieden van mondkapjes en die dat enkel online doen. Dan zijn er nog de internationale bedrijven die wereldwijd mondkapjes verkopen én de kleine ondernemers die wat extra geld proberen te verdienen door mondkapjes zelf te maken en ze online aan te bieden. Waar koop je mondkapjes en heb je de meeste keuze? Het antwoord op deze vraag is bij een online winkel.

Zelf mondkapjes maken

Als de vraag “Waar koop je mondkapjes?” hier boven voor jou niet naar verwachting beantwoord is, dan is het misschien beter om geen mondkapjes te kopen, maar om ze zelf te maken. Dat doe je snel en gemakkelijk met een naaimachine of met naald en draad. Deze mondkapjes zijn opnieuw te gebruiken en zijn ook geschikt in het openbaar vervoer. Als je zelf aan de slag wilt gaan, dan vind je de instructies om zelf mondkapjes te maken bij de Rijksoverheid. Waar koop je mondkapjes? Niet, je maakt ze zelf.

Let altijd op kwaliteit

Als je mondkapjes in Nederland in de winkel koopt, dan is de kwaliteit meestal wel gegarandeerd. Maar als je je mondkapjes online gaat kopen, dan is het mogelijk dat je kapjes krijgt van bijzonder slechte kwaliteit. Er zijn mensen die goed proberen te doen door mondkapjes aan te bieden, maar er zitten ook altijd oplichters tussen. Waar koop je de beste mondkapjes? Bij een Nederlandse winkel of bij de webwinkel van een bekend Nederlands verkooppunt. Zij verkopen kapjes die voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen en de regels van de overheid.

admin