Site Loader

Tijdens het dagelijkse leven krijgen onze tanden heel wat te verduren. Tijdens het eten en wanneer je dranken met kleurstoffen drinkt, ontstaat er langzamerhand een gele laag op het glazuur van je tanden. Als je rookt, krijg je al helemaal snel gele tanden. Deze laag kun je niet zomaar verwijderen door je tanden te poetsen. Toch is er een oplossing om weer mooie witte tanden te krijgen, je kunt namelijk kiezen voor tanden bleken. Als jij je tanden laat bleken, wordt de gele laag op het glazuur van je tanden verwijderd. Zo krijgen je tanden hun natuurlijke kleur weer terug. Het zal je verbazen hoe wit de natuurlijke kleur van je tanden is!

Tanden bleken is zeker niet ongebruikelijk. Veel bekende Nederlanders kiezen ervoor om hun tanden te laten bleken. Wanneer je de televisie aanzet, zal het je vast en zeker opvallen dat de meeste BN’ers een prachtig stralend gebit hebben. Waarom de meeste mensen zoveel waarde aan hun gebit hechten? Waarschijnlijk omdat een mooie lach enorm opvalt. Bovendien zegt het gebit doorgaans veel over je algemene hygiëne.

Je tanden bleken, waar doe je dit?

Kies je voor tanden bleken? In dit geval is het belangrijk dat je voor een praktijk kiest waar jij je goed bij voelt. Er zijn verschillende praktijken en de prijzen en resultaten kunnen enorm verschillen. Het is daarom vooral belangrijk dat je voldoende research doet. Je bent overigens niet beperkt tot tanden bleken in je eigen woonplaats, Je vindt mogelijkheden door het hele land!

Op het internet kun je ook middelen vinden waarmee het mogelijk wordt om het tanden bleken thuis uit te voeren. Echter, is het over het algemeen niet aan te raden om deze middelen te gebruiken. Doorgaans zullen de resultaten enorm tegenvallen en bovendien loop je het risico dat je zo je tandglazuur beschadigt. Kies daarom altijd voor een professionele kliniek.

Hoe werkt deze behandeling?

Tanden bleken gebeurt door middel van een bleekgel en een bleeklamp. Om te beginnen worden je tanden behandeld met de gel. Hierna wordt de bleeklamp op je tanden gericht. Op deze manier verdwijnt de gele aanslag op je tanden langzaam maar zeker. Meestal duren de sessies zo een 20 minuten. Je hebt meerdere sessies nodig om goede resultaten te behalen. Na 6 sessie bij een goede kliniek zullen je tanden stralend wit zijn.

Hoe zijn de resultaten van het tanden bleken

Als jij je tanden bij de juiste kliniek laat behandelen, kunnen de resultaten van het tanden bleken prachtig zijn. Wees er wel van bewust dat jouw natuurlijke kleur wit hersteld wordt. Sommige mensen hebben wittere tanden van zichzelf dan anderen. Toch heb je niets te vrezen, je kunt er vrijwel zeker van zijn dat jouw tanden na het behandelen een stuk witter dan gemiddeld zijn. Jouw lach zal dus zeker opvallen nadat jij je tanden hebt laten bleken. Wil jij een goed beeld van hoe het resultaat kan worden? Dan is het verstandig om contact op te nemen met een kliniek.

admin